23 Temmuz 2017 Pazar

Kombi Su Kaçırıyor Ne Yapmalıyım

Kombinizden su akması veya kaçırması güvenliğiniz için tehlike oluşturabilir. Kombinizdeki su kaçağı bir çok sebepten meydana gelebilir.

  1. Kalorifer tesisatına gerekenden fazla su ilave etmiş olabilirsiniz..
Normal de kombinizin su basıncını gösteren ibrenin 1.5 bar olması gerekmektedir. Kombi üzerindeki bu değer 1.5 bar'ın üzerinde ise tahliye vanasından veya bir peteğin üzerinde ki hava alma yerinden su tahliyesi yapabilir. Değeri 1.5 bar'a çekebilirsiniz. Bu şekilde kombinizde ki su kaçağı önlenecektir.

     2. Tesisat bağlantılarında kaçak olabilir.

Kombinin altında bulunan tesisat ile kombi arasındaki vanalarda veya filtrelerden kaçak yapıyor olabilir. Kombi bağlantısını yaparken plastik setleri kullanmanızı tavsiye etmiyoruz, bunun yerine resimde görmüş olduğunuz prinç malzeme olan setlerden almanızı tavsiye ediyoruz. Eğer kaçak sorunu vana veya filtrelerde ise bizimle iletişime geçiniz.

     3. Kombinizin imbisat (genleşme tankı) deposunda kaçak olabilir.
Kalorifer devresini çalıştırdığınızda, devrenin aşırı ısınması ile genleşen su tehlike yaratmasın diye fazla basıncı genleşme tankına iletir. Eğer genleşme tankında ki şambrel hasar görürse tesisattaki basınç dengeye gelmez ve basınç hızla yükselir. Bu tarz bir problem olduğunda diğer emniyet sistemi devreye girer ve emniyet ventilinden artan basıncı düşürmek için suyu dışarı atar. Bu da kombinizin altından su kaçırmasına neden olur. Bu tür durumlarda genleşme tankını değiştirmeniz gerekmektedir. Bu tür durumla karşı karşıya iseniz bizimle iletişime geçiniz.

     4. Su doldurma vanası arızalı olabilir
Kombinize su verirken altında bulunan vanadan su kaçırıyor olabilir. Bu tarz bir problemle karşılaşıyorsanız bizimle iletişime geçiniz..

Tüm kontrollere rağmen kombiniz de su kaçağı varsa bizden yardım isteyebilirsiniz..

Kombi su kaçırıyor, Kombi su damlatıyor, kombi basıncı yükseliyor, kombi su kaçak arızası, ümitköy kombi su kaçağı tespiti, eryaman kombi su kaçağı tespiti, batıkent kombi su kaçağı tespiti, çankaya kombi su kaçağı tespiti,Ankara’da Batıkent, Elvankent, Yenimahalle, Demetevler, Keçiören, Mamak, Çankaya, Etimesgut, Sincan, İstanbul yolu gibi bölgelere daha hızlı hizmet vermekte olan su kaçağı tespit merkezimizle hizmetinizdeyiz.

1 yorum so far

So, we studied the dimensions of a bonus from a web-based on line casino before deciding in the event that they} made the cut. Get offers, spins, bonuses and information to your inbox with our 소울카지노 publication. Remember, all the promotions are subject to T&Cs you should settle for before taking part in}.


EmoticonEmoticon