7 Nisan 2017 Cuma

Hakkımızda


Firmamız 2014 yılından bu yana faliyettedir. Kurucuları makine mühendisidir.
Firmamız Ankara'da faliyet göstermiş olup doğal gaz proje çizimi, tesisat yapımı, kombi satışı ve imalatı yapmaktadır. Firmamız Başkent Doğal Gazdan yetkili bir firmadır. Bildiğiniz üzere Ankara'da bir çok yetkili firma bulunmakta ancak işini doğru yapan firma sayısı oldukça az, şirket olarak prensibimiz müşterimizi mağdur etmeden işini hızlı bir şekilde halletmektir..Takdir edersiniz ki bu işi yapan bir çok şahıs mühendis değildir, firmamızın farkı firma sahibi ve çalışanların mühendis olmasıdır. Sizde güvenle, eksiksiz bir şekilde projenizin çizilmesini, tesisatınızın sorunsuz bir şekilde eksiksiz yapılmasını istiyorsanız bizimle iletişime geçin.
Ankara'da Yenimahalle, Çankaya, Keçiören, Etimesgut, Çayyolu, Ümitköy, Batıkent ve Sincan gibi bir çok bölgeye hizmetimiz vardır.


Bir Sonraki Yazı

1 yorum so far

You can also guess 우리카지노 계열 on whether or not you assume the number chosen by the roulette wheel might be black or purple, although some sites provide both choices. The possibilities of a specific number coming up is dependent upon by} how much you guess. Some roulette variations will let you guess as little as a cent per spin, however some would require you to guess 10c or more. Live vendor roulette games are the most costly, because the casino has more overheads to cowl.


EmoticonEmoticon