7 Nisan 2017 Cuma

Bacalı Kombiden Hermetik Kombiye Geçiş



Evinizde kombiniz bacalı ve hermetik kombi sistemine mi geçmek istiyorsunuz. Gözünüzde o kadar büyütmeyin çünkü çok zor bir işlem değildir ve çok büyük tadilatlar çıkamamaktadır. Eğer kombinizin yeri hermetik sisteme uygun bir yerde ise hiç tadilat yapmadan sadece başkent gaza tadilat projesi onaylatılır. Hermetik kombi genellikle mutfak veya balkon tarafında bir yer seçilir ve oraya koyulur. Hermetik kombilerin bacası açık havaya açılan bir yerde olmalıdır. Ayrıca su hatlarına yakın bir yerde olmalıdır. Mutfak lavabosuna yakın bir yer seçilirse sıcak su almanız daha kolay olacaktır ve buda daha az su kullanmanızı ve daha az doğal gaz yakmanızı sağlayacaktır.

Eğer kombinizin yeri uygun değilse tadilat işlemi yapılacaktır. Doğal gaz tesisatı yenilenerek hermetik kombinin olduğu yere kadar getirilir. Doğal gaz tesisat işleri yaklaşık 1 gün sürmektedir. Tadilat işlerine başlamadan önce hermetik kombiye göre doğalgaz projesini çiziyoruz ve bunu başkent gaza gönderip projenin onayını aldıktan sonra başkent gaz tarafından gaz açılımı ile ilgili randevu alıyoruz. Size vermiş olduğumuz randevu tarihinden bir iki gün önce tadilat işleriniz yapılır ki başkent gazın randevusundan önce imalatı bitirmemiz gerekmektedir. Başkent gaz kontrol işlemlerini yaptıktan sonra gaz açılımı gerçekleştirilir. Kombinizin onay belgesi verilir ve garanti süreniz başlar.

Müşterilerimiz yukarıda belirtmiş olduğum Başkent gaz ile ilgili işlemlere hiç bir şekilde karışmamaktadır. Firmamız tüm işlemleri halledilip gazınızı açtırmaktadır. En çok bacalı kombiden hermetik kombiye geçen ilçe ve semtlerimiz Batıkent, Ümitköy, Sincan, Yenimahalle, Keçiören, Mamak, Etimesgut, Çayyolu, Yaşamkent, Çakırlar, Turgut Özal, Aktepe ve diğer ilçe ve semtlerimizdir. Bacalı kombinin en büyük tehlikesi özellikle günümüzde çok duyduğunuz zehirlenmelerdir . Bacalı kombiler gerekli oksijeni ortamdan aldıkları için mutlaka bir menfez olmalıdır. Ayrıca bakımlarını düzenli olarak yaptırmalısınız.

Artık sizde bacalı kombiden hermetik kombiye mi geçmek istiyorsunuz. Hemen aşağıda ki iletişim numarasından bizimle iletişime geçerek fiyat teklifi alabilir ücretsiz keşif isteyebilirsiniz.


EmoticonEmoticon